Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ U16 Η ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥΝΤΖΑΣ ΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

|
Στο Vendryne της Τσεχίας βρέθηκε η εθνική ομάδα κοριτσιών Κ16 για τον προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού χειμερινού πρωταθλήματος και αγωνίστηκε με την Τσεχία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Μολδαβία. Στο αγωνιστικό κομμάτι η αθλήτρια του Α.Ο.Α.Χαϊδαρίου Παπαϊωάννου Ευαγγελία έχασε από την Τσέχα Rouckova Kristyna 6/2 6/1 αλλά κέρδισε την Μολδαβή Minaseyan Yana με 6/3 6/4. Στους υπόλοιπους αγώνες αγωνίστηκαν τα υπόλοιπα κορίτσια στις οποίες είναι η Χαραλαμποπούλου Μαριαλένα όπου ξεκίνησε στον Α.Ο.Α.Χαϊδαρίου και μένει στο Χαϊδάρι. Ο προπονητής της εθνικής αποστολής Πούντζας Τάκης(Α.Ο.Α.Χαϊδαρίου) είπε ότι τα κορίτσια αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Αλλά και στο Cholet της Γαλλίας βρέθηκε ο Παπαγεωργίου Γιώργος με την εθνική ομάδα αγοριών U16. Ο Παπαγεωργίου έχασε στον πρώτο αγώνα από το Ρώσο Medvedev 6/2 6/2 αλλά κέρδισε τον Ελβετό Moghini με 6/3 6/3 και τον Μολδαβό Matvievici με 6/2 6/2 βοηθώντας την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου