Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5/2/2012

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-Α.Ο.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-1
Νέα ισοπαλία εκτός έδρας, 1-1 κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου - Το γκολ ο Κοτσολάκος στο 25' - Παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα για 45', οι παίχτες μας δεν απείλησαν καθόλου στο β' μέρος και το ισόπαλο αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.

Για 4η συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη. Αυτή τη φορά κόντρα στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου με 1-1. Παρά το ότι προηγήθηκε στο σκορ και το ότι αγωνίστηκε για 45' με παίχτη παραπάνω, δεν μπόρεσε να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης που θα της έδιναν άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος...
Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Τραχώνων, με πολύ δυνατό αέρα, οι παίχτες μας ξεκίνησαν μουδιασμένα, όμως σιγά σιγά επέβαλαν την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, στο 25' άνοιξαν το σκορ με υπέροχο απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Κοτσολάκου. Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, αφού οι παίχτες μας κυριάρχησαν και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες με τους Πλιακοστάμο, Τσεκούρα και Κοτσολάκο να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Δυστυχώς, κόντρα στη ροή του αγώνα, σε μια ανύποπτη φάση οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 42' σε 1-1.

Με τη λήξη του α' μέρους δημιουργήθηκε ένταση και απεβλήθη παίχτης της γηπεδούχου. Θα περίμενε επομένως κανείς ότι στο β' μέρος και με αριθμητικό πλεονέκτημα οι παίχτες μας να κυριαρχήσουν στο γήπεδο, όμως συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν παθιασμένοι και πολύ καλά οργανωμένοι, σε αντίθεση με τους παίχτες μας, που δε δημιούργησαν ούτε μια αξιόλογη φάση. Αντίθετα, τις ευκαιρίες τις δημιούργησαν οι γηπεδούχοι κι αν δεν ήταν ο Μαχαίρας σε καταπληκτική ημέρα, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα μας παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σουμελίδης, Μουρούτσος, Κρητικός, Δημητρακόπουλος, Ρούπι (76' Σπυρόπουλος), Πλιακοστάμος (50' Πανούσης), Χριστούλης (62' Αγαπητός), Μπατής, Κοτσολάκος, Τσεκούρας.

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-Α.Ο.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 4-2

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου