Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Το καλύτερο φετινό Χαϊδάρι συνέτριψε με 4-1 τον Αγ.Ιερόθεο.

Το καλύτερο φετινό Χαϊδάρι συνέτριψε με 4-1 τον Αγ. Ιερόθεο. Φανταστικό ποδόσφαιρο από τους παίχτες μας, Σπύρου (2), Κοτσολάκος (πεν.) και Αγαπητός οι σκόρερ.
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 16:08
Ένα Χαϊδάρι βγαλμένο από τα παλιά απόλαυσαν οι Χαϊδαριώτες φίλαθλοι σήμερα στο "Τ. Χαραλαμπίδης". Μετά από 5 σερί ισοπαλίες η κακοδαιμονία σταμάτησε και οι παίχτες του Γ. Μακρή πήραν αυτό που άξιζαν από τον αγωνιστικό χώρο, με ένα ευρύ σκορ...
Από την αρχή του αγώνα οι παίχτες μας ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 15' με τον Σπύρου, όμως η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη. Στο 20' ο Κατικαρίδης εκτέλεσε έξυπνα το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Μπιμπής πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο αφύλακτος Σπύρου έγραψε το 1-0. Στο 31' οι Κοτσολάκος, Κρητικός, Σουμελίδης "έκρυψαν" τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Σπύρου που με νέο πλασέ έγραψε το 2-0. Στο επόμενο λεπτό μια στιγμιαία αδράνεια του Μπατή έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν σε 2-1, όμως και πάλι οι παίχτες μας ήταν πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Το ημίχρονο έκλεισε με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία του Τσεκούρα στο 44' που πλάσαρε άουτ από τα 5 μέτρα.
Στην επανάληψη η μορφή του παιχνιδιού ήταν η ίδια, καθώς οι παίχτες μας ήταν πολύ καλύτεροι, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Νέα ευκαιρία από τον Ρούπι χάθηκε στο 48', ενώ στο 55' ξεσηκώθηκε το γήπεδο, όταν ο Κοτσολάκος "σέρβιρε" μαγική ασίστ στο Ρούπι που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και προς κατάπληξη όλων ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, σε μια φάση που ο Ρούπι έφυγε 2 μέτρα πίσω από την αντίπαλη άμυνα. Η ανωτερότητα της ομάδας μας επιβραβεύτηκε στο 70' όταν ο Τσεκούρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πεντακάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κοτσολάκος γράφοντας το 3-1.
Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό με τους φιλοξενούμενους να επιστρατεύουν υπέρμετρη σκληρότητα για να αντιμετωπίσουν τους παίχτες μας, ενώ προς το τέλος του αγώνα η ένταση μεταφέρθηκε και στην εξέδρα. Το φινάλε ήταν ιδανικό για την ομάδα μας, όταν στο 89' ο Ρούπι πήρε τη μπάλα πίσω από τη σέντρα και έκανε μια κούρσα 50 μ. δίνοντας έτοιμο γκολ στον Αγαπητό, που με πλασέ έγραψε το τελικό 4-1 μέσα σε αποθέωση. Δυστυχώς, με τη λήξη του αγώνα η ένταση μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια με τους παίχτες να διαπληκτίζονται έντονα. Ευτυχώς, παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε άμεσα.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σουμελίδης, Μπατής, Μπιμπής, Μουρούτσος, Κρητικός, Κατικαρίδης (65' Χριστούλης), Κοτσολάκος, Σπύρου (80' Σπυρόπουλος), Ρούπι, Τσεκούρας (82' Αγαπητός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου