Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Α.Ο.Χ. εκτός έδρας 0-0 κόντρα στον Αττικό - Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Μπιμπής


Οι παίχτες μας επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης.
Για ακόμα μία Κυριακή η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για την ακρίβεια, παραχώρησε την 5η συνεχόμενη ισοπαλία, αυτή τη φορά εκτός έδρας, στο γήπεδο του Ρούφ, κόντρα στον αξιόμαχο Αττικό...
Οι Πλιακοστάμος και Χριστούλης απείλησαν στο α' μέρος χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στον αντίποδα, ο Μαχαίρας ήταν θεατής της αναμέτρησης. Στο β' μέρος και με τις αλλαγές που έγιναν, η πίεση αυξήθηκε, ο Αττικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, όμως και πάλι δεν αξιοποιήθηκαν οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν. Κορυφαία στγμή για την ομάδα μας η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Κοτσολάκου στο 91', όταν το σουτ που επιχείρησε από τα 5 μέτρα, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η επανεμφάνιση του Σπύρου μετά από ένα μήνα και η πρώτη εμφάνιση του Μπιμπή, έστω και ως αλλαγή.

Μετριότατος ο διαιτητής κ. Γαβρίλης, με πολλές και άσκοπες κάρτες στους παίχτες μας, ο οποίος απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα στο 89' τον Δημητρακόπουλο, επειδή εκτέλεσε πλάγιο άουτ χωρίς να περιμένει το σφύριγμά του!!!

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σουμελίδης, Δημητρακόπουλος, Κρητικός, Μουρούτσος, Μπατής (74΄Μπιμπής), Ρούπι, Χριστούλης, Τσεκούρας (86' Σταμούλης), Κοτσολάκος, Πλιακοστάμος (59' Σπύρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου