Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Με τα παρακάτω αποτελέσματα κύλισε η εβδομάδα που μας πέρασε στα αθλητικά της πόλης μας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ Α.Ο.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 1-1
Παρά την πολύ καλή εμφάνιση, νέα ισοπαλία 1-1 με Βοτανικό. Το γκολ ο Τσεκούρας. Δυο δοκάρια η ομάδα μας σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο.
Παρά τον επιθετικό μονόλογο σήμερα και τη σωρεία χαμένων ευκαιριών, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Βοτανικό. Έτσι, για 3η συνεχόμενη αγωνιστική φέρνει ισόπαλο αποτέλεσμα, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει ακόμα ψηλότερα από την 5η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται.. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ επιθετικά, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης. Στο 3΄ κιόλας ο πολύ κακός σήμερα διαιτητής κ. Περράκης, έδειξε ότι μάλλον έχει άγνοια κανονισμών όταν αγνόησε ένα πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε στον Κοτσολάκο, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών. Παρόλα αυτά, στο 18' η ομάδα μας προηγήθηκε με 1-0 όταν μετά από φάουλ και αναταραχή στη μεγάλη περιοχή του Βοτανικού, η μπάλα έφτασε στον Τσεκούρα που με δυνατό βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το μόνο που είχε να αντιπαρατάξει στον αγωνιστικό χώρο ο Βοτανικός ήταν το πολύ σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι, γεγονός που ξεσήκωσε τους χαϊδαριώτες φιλάθλους. Το α' μέρος έκλεισε με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ όταν μετά από ασίστ του Κατικαρίδη, ο Πλιακοστάμος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η επανάληψη δυστυχώς ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα μας, όταν μετά από κόρνερ και αναταρχή στην εστία μας, ο Βοτανικός ισοφάρισε σε 1-1, παγώνοντας το "Τ. Χαραλαμπίδης". Στη συνέχεια και πάλι η ομάδα μας πήρε τη ηνία της αναμέτρησης, πίεσε ολοκληρωτικά και στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, όμως το γκολ δε μπήκε. Ο ανεπαρκέστατος κ. Περράκης αρνήθηκε νέο πέναλτι στο 63' σε ανατροπή του Πλιακοστάμου, ενώ ο μονόλογος των παιχτών μας δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, με τους Αγαπητό, Σουμελίδη, Τσεκούρα και Πλιακοστάμο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες. Η πίεση ήταν ασφυκτική, στο 87' ο Σουμελίδης σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 90' και στο 91' οι Τσεκούρας και Χριστούλης έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δυο ομάδες τελικά ισόπαλες με 1-1 και τους χαϊδαριώτες φιλάθλους να αναθεματίζουν την τύχη που για μια ακόμα φορά μας γύρισε την πλάτη.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σουμελίδης, Δημητρακόπουλος, Μουρούτσος, Κρητικός, Κατικαρίδης (56' Αγαπητός), Κοτσολάκος, Χριστούλης, Ρούπι (89' Σπυρόπουλος), Πλιακοστάμος (80' Πανούσης), Τσεκούρας.
Στη βαθμολογία η ομάδα βρίσκεται στην

5Χαϊδάρι 17 28 7-7-3 22-11 3-4-2 10-6 4-3-1 12-5



Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ Α.Ο.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΑΘΗΝΑΪΔΑ 0-1
Ρεπορτάζ Αγώνα
Αυτοί που χαρήκαν στο τέλος ήταν τελικά η Αθηναΐδα, αφού η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου έκλεψε ουσιαστικά την νίκη στα τελευταία λεπτά του ματς.
Ένα πολύ καλό ματς και από τις δυο ομάδες, με την ομάδα της Κυψέλης να είχε ποιο πολλές φάσεις για γκολ και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Με πολλές κάθετες πάσες κατάφεραν να φτάνουν πιο εύκολα στην εστία των γηπεδούχων , ειδικά στο πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χαϊδαρίου μπήκε πιο δυνατά αλλά χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ.
Κλασική ευκαιρία έχασε ο Χρυσικός για την Αθηναΐδα αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα αστόχησε σε κενή εστία.
Στο 85’ με φάουλ από τη μεσαία γραμμή πέρασε η μπάλα πίσω από τους αμυντικούς του Θριάμβου και ο Γάκης με σπριντ και πλάσε στην κίνηση έγραψε το τελικό σκορ του ματς.
Στη βαθμολογία η ομάδα βρίσκεται στην
4 Θρίαμβος Χαιδαρίου 17 33 10-3-4 32-14 6-0-3 18-8 4-3-1


Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΠΕΔΑ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΗΘΕΑΣ 1-1
Στη βαθμολογία η ομάδα βρίσκεται στην

13Δάσος Χαιδαρίου 17 18 4-6-7 28-31 2-3-4 12-17 2-3-3 16-14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου