Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Εύκολη νίκη με 4-2 εκτός έδρας επί του Πανθησειακού, με χατ τρικ του Σπύρου.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα μας επικράτησε άνετα με 4-2 εκτός έδρας του Πανθησειακού και ανέβηκε βαθμολογικά. Ο κ. Μακρής συνέχισε τις δοκιμές νέων παιδιών και τα δείγματα γραφής τους κάθε εβδομάδα είναι και καλύτερα...Οι παίχτες μας επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σπύρου, ο οποίος άνοιξες το σκορ στο 5' με σουτ και διπλασίασε τα δικά του τέρματα στο 30' με τον ίδιο τρόπο. Το 0-3 έγινα στο 40' με πέναλτυ που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Σπύρου, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά το παιχνίδι από το α' μέρος.
Η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς στο 50' ο Κοτσολάκος με πλασέ έκανε εύκολα το 0-4. Στη συνέχεια οι παίχτες μας χαλάρωσαν και οι τυπικά γηπεδούχοι (το παιχνίδι διεξήχθη στο ΕΑΚ Αιγάλεω) μείωσαν στο τελικό 2-4. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, την άλλη Κυριακή στο "Τ. Χαραλαμπίδης" κόντρα στον Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Κακαράκης, Δημητρακόπουλος, Μπιμπής, Κρητικός (65' Πολίτης), Κοτσολάκος, Χριστούλης, Ρούσα, Ρούπι (70' Αγαπητός), Πανούσης (65' Σταμούλης), Σπύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου