Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ισοπαλία εκτός έδρας 1-1 με την πρωτοπόρο Πεύκη - Πολύ καλύτερη η ομάδα μας, αδικείται από το αποτέλεσμα - Το γκολ ο Σπύρου.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες, με πολύ κρύο και πολύ δυνατό άνεμο, το Χαϊδάρι αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Πεύκης. Ο κ. Μακρής παρέταξε την ομάδα με πολλά νέα παιδιά, πιστός στη φιλοσοφία του, θέλοντας να δοκιμάσει φέτος σε ανταγωνιστικό επίπεδο όσο το δυνατόν περιόστερους παίχτες από τις ακαδημίες του συλλογου και από ότι όλα δείχνουν, το εγχείρημα πετυχαίνει...
Οι "κυανέρυθροι" παρά τον ισχυρότατο άνεμο, πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, πλήρωσαν όμως για άλλη μια φορά τη δυστοκία τους. Ο Ρούπι, στο 9΄, ο Κοτσολάκος στο 17', ο Σταμούλης στο 25' και ο Σπύρου στο 32' έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στον αντίποδα η πρωτοπόρος Πεύκη αμυνόταν συνεχώς και εκμεταλλεύτηκε ένα "δώρο" του ανεπαρκούς διαιτητή κ. Νταούλα, που στο 27' ανακάλυψε πέναλτι όταν ο Μπιμπής σε εξ' επαφής σουτ έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο για να προστατευτεί. Με αυτό το πέναλτυι η Πεύκη άνοιξε το σκορ.
Παρόλα αυτά και με τον άνεμο κόντρα στο β' ημίχρονο, οι παίχτες μας ήταν και πάλι καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες με τους Πλιακοστάμο στο 53', Σπύρου στο 58' και τελικά ισοφάρισαν όταν ο Ρούπι σε επέλασή του από τα αριστερά ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ οΣπύρου στο 68' γράφοντας το τελικό 1-1. Δυστυχώς ο ισχυρότατος άνεμος εμπόδισε και τους 22 παίχτες να προσπαθήσουν με αξιώσεις για κάτι καλύτερο στη συνέχεια κι έτσι το παιχνίδι έληξε με 1-1.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σπυρόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μουρούτσος, Μπιμπής, Χριστούλης, Κοτσολάκος, Σπύρου, Πλιακοστάμος (60' Τσεκούρας), Σταμούλης (70' Κρητικός), Ρούπι (83' Πανούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου