Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΩΝΩΝ 1ου ΕΠΑΛ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΩΝΩΝ 1ου ΕΠΑΛ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΑΡ.ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 1805/31-3-2011 ΑΡ.ΜΗΤΡ.28484



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται μεταφορά του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας στο χώρο του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου. Ενημερώνουμε ότι στο γύρω χώρο βρίσκονται το 1ο ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου του μεγαλύτερου σε δυναμικό μαθητών όλου του Χαϊδαρίου καθώς και ενός δημοτικού και ενός νηπιαγωγείου. Επειδή λοιπόν ένας τέτοιος χώρος λογικά δεν μπορεί να δεχθεί μια τέτοια μονάδα που γνωρίζοντας το τι συμβαίνει στην Αθήνα γύρω από το χώρο του ΟΚΑΝΑ (έχουμε προσωπική άποψη) είναι αδύνατο να φιλοξενηθεί στο ΑΤΤΙΚΟ όταν στο παρελθόν δεν έγινε στο ΨΝΑ και γιαυτό το λόγο μας βρίσκει αντίθετους και αν γίνει απόπειρα θα αναγκαστούμε για το συμφέρον των παιδιών μας να καταλάβουμε το χώρο και να μην το επιτρέψουμε. Θεωρούμε δε εκ του πονηρού την απόφαση να γίνει αυτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εποχή που τα σχολεία είναι κλειστά.
Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να αναθεωρήσει την απόφασή του και να μην δημιουργήσει μια νέα Κερατέα στο Χαϊδάρι. Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να πάρει ομόφωνη απόφαση και να αποφασίσει πανχαϊδαριώτικο συλλαλητήριο και πορεία προς το υπουργείο για διαμαρτυρία.
Ας καταλάβουν όλοι ότι το Χαϊδάρι δεν είναι για ερήμωση. Μια η Χαλυβουργική μετά το λιμάνι για τα κοντέινερ και τώρα ΟΚΑΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου